Separate names with a comma.
uporabil sem tole......
Naložil sem dishpointer in satellite director app na svoj android. Dobra zadeva, najdem satelite, vendar kako mi to pomaga pri štimanju antene?? ?(
Upam, da bo še letos vreme dopustilo, da bom lahko se malo igral z anteno. :) Se še javim, če uspem.
Hvala beli1910 za izčrpen odgovor. Bom kar ostal na 4 satelitih. Torej naj dam 13e v center. Samo se bojim, da je šina prekratka 33 cm :) Saj...
Pozdravljneni, sedaj imam takšen sistem, kot se vidi na slikah, pa bi rad imel 0.8W, 13E, 19.2E in 28.2 E brez 16E! Prosim za vaše predloge,...
Kupujem rabljen daljinec za dreambox 500hd (v bistru rabim samo tipke, tisti gumijasti del).
REŠENO! Naročil USB kit, s plošče odlomil resistor R1011, priklopil in DELA!!
Pozdravljeni! Iščem omenjeni kit, če ga ima kdo mogoče!? Ali je kdo od vas ˝majster˝da bi ga znal tudi vgradit? Lp
Končno mi je uspelo. Kupil sem ohišje, ki ima eSATA izhod in vstavil moj disk. Box mi sedaj zazna disk, vendar nevem kako uporabiti. Rad bi ga...
Doma imam Seagate ST320005EXD101-RK 2TB, ki ima samo mini usb izhod. Kupil sem kabel mini usb na esata pa mi ga box ne prepozna. Je tu kakšna rešitev?
našel sem disk: http://www.elsat.si/spletna-trgovina/product.php?productid=260&cat=99&page=2 in ohišje za disk:...
pozdravljeni prosil bi vas, če bi mi lahko svetovali kateri zunaji disk naj vzamem za dm500hd vsak nasvet dobrodošel (če je možno pa še link k...