Separate names with a comma.
Ja saj tega uporabljam ki je pod MOVIE PLAYER pred setupom. Aja, ANSI ne pozna. No saj meni ni jasno zakaj pri nas furamo še vsi podnapise v ANSI,...
Aha štekam. Torej ni vic v sliki, ampak v gonilnikih? :-( Vprašanje če bo AVI kdaj ok, moč procesorja bi morala zadostovati. Ja, menda mkv dela...
Ja z aviji imam probleme, kako si vedel? In s podnapisi, ker ne morem nikjer nastaviti katero kodno tabelo bi rad in seveda ne dela MS1250 po...
DVB-T mi dela super. Sem bil malo neumen da sem kupil takega z dvema DVB-T jema da bom lahko drugo gledal kot snemal. Dovolj bi bil eden, saj...
Gigablue Quad imam in dobro dela z izjemo tega, da ne moreš dveh zaščitenih kanalov snemati (driver bug) in da ko rebootneš se GUI potem zmaže in...
Kaj mi pa svetuješ, stari VU DUO ali ET 9200? Neobvezen nasvet seveda, ne bom prišel na forum in ti rekel kako si mogel tako svetovati ;-)...
Vse napisano sem pretipkal, je pisalo da imam že nameščene te module mislim da pri vseh ali pri enem ne. Ni nič bolje. Nič ne najde. Sem poskusil...
Zdaj sem dobil Hauppauge WinTV Nova DVB-T in ga je razpoznal in vse, pri skeniranju pa NE NAJDE spet nobenega kanala :-( Tudi če ročno vpišem naše...
Misliš da bi dal ključek v HUB in hub povezal z dreamom. Žal nimam huba :-( Misliš, da ima premalo elektrike, toliko, da ga zazna a ne toliko, da...
Aja ni tako dober :-( Jaz sem pa ravno bral, kako se Sundtek trudi pri podpori za dreama in je eden redkih tunerjev, ki dela na DM800HD brez težav...
Kateri sprejemnik pa imaš, da ti DVB-T dobro dela s tem ključkom? Najbolj združljiv ključek je pa menda tale:...
Vidim da sta dva: Nova T in Nova T HD. Prvi ne podpira HD in MPEG4, drugi pa. Očitno imaš drugega.
Ja saj, oprosti. Ne vem kaj na ebayu piše MPEG2 samo potem... Bom vrnil Volar in kupil tega, pa bom videl. Torej na DM800HD Pli 3.0 sploh ne...
Aha, nima 3.0 kernela. Kakšnega neuradnega pa verjetno ni. Mislil sem da je kernel v imagu, pa zgleda da se naloži prej (v flashu)? Ker nov FW...
Ja Pli2.1 imam. Ne obstaja verzija 3.0 Pli-ja ki je na kernelu 3.0. Sicer nisem tako vešč v linuxu, nekaj bi vprašal: Ali moj DM800HD ne more...