Separate names with a comma.
Ne vem kaj neki tu nekateri pišete o nekakšnih skropucalih? Sam sem dolgo imel Dreamboxa, pa ni bilo nič narobe s tem! Tudi VU+ ni brez...
Velja isto kot pri PC-jih: če ti vse dela normalno, ne posodabljaj BIOS-a!
Pod razno ne! :thumbdown: Motor je le za tiste, ki hočejo loviti kake egzotične satelite, ki se nahajajo izven 30 stopinjskega kota, ki ga lahko...
Prvo:Kako dolgo še bo trajalo, da še vedno kar precej Slovencev verjame, da smo komu lahko še interesantni?Figo, velja tudi za medije!...
Ne vem kaj točno misliš? Meni ShoutCast dolgo ni delal, po zadnji posodobitvi SW je pa vse OK.
Pravzaprav vas sploh ne razumem kaj nekaj piz.... čez Total TV! ?( Total TV sploh ne ustvarja nobenega programa, jih le posreduje in za to seveda...
Saj nisem jaz začel s to temo! ?( V bistvu sem tudi jaz hotel povedati le to, da gre pri Totalovem sprejemniku za nekaj drugega.Čisto drži, da...
Se oproščam, ker se očitno ne znajdem! ?( Kateri je tisti post, ki naj bi ga spregledal in v čem je sedaj neumnost, če imam drugačno mnenje?...
Mi pa ni povsem jasno, čemu bi ta program služil? ?( Saj kjer imam sprejemnik, imam tudi TV!
Bi se ne mogel strinjati glede Totalovega HD sprejemnika!Približno ni tako slab kot ga nekateri hočete prikazati(ker je Totalov? ?( ) in na SD...
Na nekem tujem forumu sem nekaj čital, da jih je več, ki obstoječi ventilator menjajo s Papstovim.Drži?
Seveda za tiste pol ure dnevno, ko gledam dnevnik na SLO TV, ne mislim posebej nastavljati parametrov in mi je bolj udobno preklopit na drug...
Očitno je veliko odvisnega tudi od procesiranja signala.Mi je sicer po vseh letih jasno, da je največ odvisnega od tega, kaj imaš na vhodu. Kar...
Po polletnih izkušnjah s sprejemnikom VU+Duo lahko vtise strnem takole: -Sprejemnik deluje 100% stabilno v vseh pogojih! -HD slika je odlična,...