Separate names with a comma.
Zdravo! Iam kdo novo IPTV listo za siol? Bi probal na VU, sicer sem na telemachu, sam je omrežje od telekoma. hvala
Sem zrihtal in pretvoril CCcam linijo v oscam... lp
Zdravo, Potegnil sem dol zadnjo verzijo oscam_1.20-rev-11357-Pli-4.0.rar.(brez emu). Notri je samo file oscam. Rabim navodila kako to ročno...
Dela brez problemov, brez zatikanj, odvisno koliko se bo vas obesilo gor. Jaz imam SAT in IPTV na vu+ solo se. lp
zdravo, a imaš listo za siol. Rad bi probal pri prijatelju na siolu optika. lp
Zdravo Jaz bi rabil listo za siol. Da, probam pri prijatelju-optika na Vu+ uno in VTI 9.0.3 image. lp
85 gibertini imaš
Zdravo, ne rata mi startat preko telnet CCcam za enigmo2 (BH image). So vsi ukazi enaki za vse image. Ukazi so sledeči: root@vuzero:~# cd...
Ok. A imaš kej narejenga, da bi enostavno uporabil... hvala
aha. Potem newcamd.list dela tudi na oscamu. Oscam potegnem iz PLI strani, kar preko sprejemnika in samo vstavim newcamd. Oscam nisem nikoli...
zdravo, imam zadnjo verzijo OpenPLI 4.0. Problem imam ker mi z MgCamd čez kake pol ure pri šaltanju programov ne odpira. Morem restartat cam, da...
Zdravo, je kdo probal tole android zadevo, deluje tudi enigma2, openatv 5.1 in ima S2 tuner. Sedež imajo v Ljubjani, prav tako naročeno pošiljajo...
A je treba tudi router nastavit? En vodič sem dobil: oyoy's HomePage
Ok. Ponovim postopek tudi za OpenPLi ali ne? hvala copied udpxy file in /usr/bin folde, changed 0755 permission. - copied udpxy file (start...
Na OpenATV vidim listo? Zgleda, da preko wifi ne bo nič? Se da kako pogledat če je komunikacija med IPTV in routerjem, če sem pravilno nastavil. lp
Router je pod mano 2m. Sam probal bi rad. Zdravo, sem šel po teh navodilih: copied udpxy file in /usr/bin folde, changed 0755 permission. - copied...
Ok. Bom pogledal če se da kabel potegnit. lp
Zdravo. sosed ima t-2, sam pa sem povezan na njegov router linksys wrt54gl. Če bi skonfiguriral sprejemnik bi zadeva tekla preko wifi ali ne. lp
VU+ Solo SE pa smo kupil tegale + original sky ita box
Kateri sprejemnik od teh 3 bi vi izbrali: 1.VU+ Solo SE 219evrov 2.GigaBlue HD 800 SE Plus 149evrov 3.Xtrend ET-4000 HD 119evrov Kolega bi...