Separate names with a comma.
Here is the video where you can see how Vhannibal motorized settings look like ... [MEDIA]
Na Vu+ Duo2 (Enigma 2) sem namestil listo kanalov od D@ne (90E do 45W) in priključil USALS motor. Motor deluje, problem oz. moje vprašanje pa je,...
Sem prejel Vu+ Duo2 sprejemnik in namestil OpenPLi, pa mi je Open ATV bolj priročen in sem zdaj na Open ATV. Med PLi in ATV je zelo majhna razlika...
Na uradni Open ATV strani je vsakršna debata o Cam-ih prepovedana! Mi je uspelo vseeno namestiti TSpanel v Open ATV Image in s pomočjo tega...
Open ATV v meniju 4.0 Imiga nima več Softcam Panel-a za instalacijo Camov, pa me zanima, če me lahko kdo poduči, kako naj spreavim CCCam v ta E2...
Pri hm-sat poleg 24 EUR poštnine zaračunajo še +4% vrednosti nakupa, če plačaš s kreditno kartico ali PayPal. AC-Sat-Corner ima to postavko 2,5%....
Gledal sem Vu+ ponudbo pri AC-sat-corner. Linka ne bom pripopal, ker ne vem, če je na forumu to dovoljeno. Poštnina je 20 EUR, HM-SAT zahteva 24...
Gre za ponudbo oz. oglas enega prodajalca, ki ponuja vse te tri kombinacije. Kaj pa če gre za novo verzijo sprejemnika, ki ima samo dva tuner...
OK, hvala, ko bom dobil sprejemnik, ki ga šele nabavljam, ga bom sprogramiral z OpenPLi. Drugače imam na Dreambox-u DM500HDv2 nameščen Open ATV...
Zanima me, kateri Image se najbolj priporoča za namestitev na Vu+ duo2? OpenPLi Open ATV Black Hole VTi ... Hvala!
Odloćam se za nakup sprejemnika Vu* duo2, pa ne vem za katero kombinacijo tunerjev naj se odločim, ker obstaja tolikšna ponudba. Za začetek bi mi...
Sem namestil Open ATV Image na svoj DM500HDv2 in prvi vtis je kar v redu. Treba bo spremeniti Skin, da bo vse skupaj delovalo lepše, ampak v...
Zanima me, kateri Image se najbolj priporoča za namestitev na Dreambox DM500HDv2, glede na to, da OpenPLi ne podpira tega modela? Hvala!