Separate names with a comma.
Zdravo! Iam kdo novo IPTV listo za siol? Bi probal na VU, sicer sem na telemachu, sam je omrežje od telekoma. hvala
Zdravo, Potegnil sem dol zadnjo verzijo oscam_1.20-rev-11357-Pli-4.0.rar.(brez emu). Notri je samo file oscam. Rabim navodila kako to ročno...
Zdravo, ne rata mi startat preko telnet CCcam za enigmo2 (BH image). So vsi ukazi enaki za vse image. Ukazi so sledeči: root@vuzero:~# cd...
zdravo, imam zadnjo verzijo OpenPLI 4.0. Problem imam ker mi z MgCamd čez kake pol ure pri šaltanju programov ne odpira. Morem restartat cam, da...
Zdravo, je kdo probal tole android zadevo, deluje tudi enigma2, openatv 5.1 in ima S2 tuner. Sedež imajo v Ljubjani, prav tako naročeno pošiljajo...
Prodam diablo cam WiFi 2.6 2x smartcard reader nova verzija 105€. Račun original satking 121€. Podpira cccam, gbox....! Uporabno za TV z sat...
Ima kdo ex-yu IPTV streaming listo.
zdravo, iščem en sprejemnik poceni simpl za nezahtevnega uporabnika z E2: 1. octagon sf-8 hd verjetno isti kot maxdigital xp1000 in deluje pli...
Zdravo, zanima me vnos c-linije v oscam in kateri oscam za moj vu+solo bh205. lp
Ima kdo viška objemke za lnb za šine gibertini. Rabim samo objemke. lp
Iščem en plugin za gledat movie in da delujejo podnapisi.
DM500s šteka mreža, tako da bo ena zamenjava. Odločam se med GigaBlueHD 800UE in Xtrend ET-4000 sprejmnikom, za easy uporabnika. Samo da je slika...
VTi image deluje z tp-link TL-WN722N wi-fi usb ključem, ki stane ene 15eurov.
prodam omenjeni router, primeren za sat sprejemnike.
Ima kdo tole staro zadevo doma, da mu leži.
Nov Invacom Lnb 0.3dB 30evrov http://www.hm-sat-shop.de/lnb-lnb-single/invacom-single-lnb-40mm-feed-03-db.html
A kdo lovi JSC sport 1 in 2 HD (ponavdi mi kdaj dela zvečer), navadne programe JSC sport imam 40% na VU+ in dela solidno.
Kateri paket, da so športni programi in sky prime hd, zanimajo me samo športni programi.
kako spremenit na dreamboxu listo oziroma da nimam pod datoteke programe. kako pa nastavit podnapise, ker moj daljinc nima audio.
Je kdo že testiral gigablue 800hd solo E2, podpora je od AAF, še kateri drug image mogoče. Je pa cena 150âŹ.