Separate names with a comma.
@beli1910 - spregledal da nisi ti spraševal. @fatmir - če rabiš objemke imam nekaj na zalogi, ali pa vse v kompletu - glej...
@beli1910 - a rabiš še tole ? Jaz mislim, da imam eno viška... Humaxboy
Kdor je vztrajen mu tudi uspe :)
Ali kdo uspešno laufa oscam ymod na vu sprejemniku ? ubijam se da mi začel delati kod samostojni emulator z oscam_keys ampak brezuspešno. Mi lahko...
Saj sem vedel, da bo naš @OldSkul bil prvi, ki ga bo nabavil :D ..500 Euronov je malce zasoljena cena, ampak res verjamem, da bo to res prava...
Jaz uporabljam Cablecom kompresijske konektorje in ti povem da so res špica.Pri teh imaš vsaj občutek, da so ornk in da držijo kabel. Humaxboy
To je itak die best programček če hočeš anteno usmeriti u nulo :) HUmaxboy
tole še dela v irdeto2... [img]
Imaš prav, moja napaka...zdaj dobim nekaj drugega, tukaj sem kratek na znanju... [img]
Thanks oldskul...še vedno nekaj ne šljaka..zaustavi ga, potem pa ko ga hočeš štartati, zajamra tole na sliki..kakšna ideja ? Levo telnet na vu+,...
Fantje, a se je kdo že poigral z zgonjim ? Meni nekako ne uspe to vse skupaj pognati, da bi delal emu. Kar sem naredil je naslednje : a) iz...
To je prepoceni, mislim, da je to enostaven tuner, kot je že sedaj v unotu, slika pa je zavajajoča :cursing: . V nemčiji je še dražji .....
Prvič in edinokrat ko sem probal en običan avi, ni šlo. Probal drugič tudi ni šlo gladko, na koncu obupal. Še vedno mi je ljupši Xtreamer v1, ki...
Če smem biti prvi...po začetni euforiji okoli novega sprejemnika, mislim, da so stvari postavile tam kjer morajo biti in šele zdaj prihaja na...
To tudi mene zanima :)
Sedaj so tudi uradno čisto zadnji na koncu :( Humaboy
No sedaj so le popravili določene probleme z frekvencami (12.032), saj so izdali nove popravke ...sedaj pa mislim, da bo OpenPli izdal svoj image...
Vse lepo in krasno ampak kar berem na nemških forumih da nekateri SOLO2 ne morejo sprejemati oz.skenirati nekaterih Astra frekvenc (12032 H etc),...
Hvala enako. Sam sem tudi pristaš PLI in dokler PLI ne oznani da bo delal image za solo2 sploh ne bom razmišljal o zamenjavi. Za multimedijo te...
Ja samo nekdo mi bo moral odgovoriti na naslednje vprašanje : kako je z občutljivostjo tunerja in kako shandla AGC na novem SOLO2 ? Če je to...