Separate names with a comma.
No ja, malce se mi ni ljubilo ukvarjati z mojim VU+ DUO2. Vseeno pa mi je napačna ura začela močno presedati. Na netu sem našel nekaj zapisov, da...
Tudi na netu sem našel nekaj debate na to temo. Nekateri so to rešili s telnetom in ukazom date. Pri drugih to ni delovalo in edina rešitev je...
Poskusil sem tudi s sistemskim ukazom za spremembo datuma in ure. S Telnet-om sem se prijavil na VU+ in nato z ukazom DATE skušal spremeniti datum...
Poskusil sem z vtičnikom System Time. V nastavitvah lahko izbirač med samodejnim nastavljanjem časa preko transponderja, preko interneta ali pa...
Moj VU+ ima vgrajena le dva DVB-C sprejemnika. Ali se tudi preko kabelske samodejno nastavlja čas?
Saj razlika v času se ne spreminja. Približno 3 minute je ura naprej. Če ne bo šlo drugače, bom uporabil vtičnik. lp, Mojster
Uporabljam VU+ DUO2 in OpelPLI4. V zadnjem času opažam, da mi čas na VU+ prehiteva za cca 3 minute v plus. V menijih sem skušal nastaviti čas pa,...
Namestil sem vtičnik za EPG, pod nastavitvami izbral "Slovenian" in nato uvozil podatke. Nisem pa prepričan, če je kakšna razlika. Že prej je...
Nisem še probal, danes ni bilo časa. V čem pa se EPG za Telemach razlikuje od EPG-ja, ki je že nameščen v OpenPli?
Snema na obeh kanalnikih sočasno.
Ob namestitvi oscam so se takoj prikazali kodirani programi (brez dodatnih namestitev). Vseeno sem prekopiral tvoje nastavitve. Zadeva sedaj...
Preko noči je tole edina sprememba: card reader /dev/sci0 handled 1145(0) ecms and 33037(33037) emms Še vedno ni slike. Še eno vprašanje. Ali...
Od prejšnjega sporočila pa do sedaj čakam, pa se ni nič odkodiralo.
Morda še nekaj... V datoteki CCcam.cfg, ki si jo objavil zgoraj, so navedene tudi naslednje postavke oziroima datoteke: SOFTKEY FILE:...
V redu, upošteval sem tvoja navodila iz sporočila. Še vedno ne deluje. edit: ali moram morda še enkrat zagnati iskanje programov? Če v browser...
No ja, napredujem po korakih. Eden glavnih razlogov, da sem že prej imel KiSS DP-558 je, da sem lahko snemal na vgrajeni HDD in si posneto ogledal...
No ja, ne vem kaj sem počel nekaj dni. :-) Trudil sem se najprej z originalno sliko od VU+, pa ni šlo. Nato mi je uspelo nastaviti programe in...
Hvala za odgovor. Z nekaj truda sem na VU+ vseeno našel ponudnika Telemach. Nastavila se je ura (ki se nastavlja preko kabla) in vsi (navadne in...
Torej, končno sem zbral pogum in nabavil VU+ Duo2. :-) Kot je že bilo omenjeno, sem predvideval težave zaradi ponudnika TV storitev Telemach. Moj...
Pozdravljeni! Ne vem sicer ali bo moje vprašanje na mestu oziroma v pravem delu foruma, pa vendarle... Doma uporabljam DVB-C, ponudnik je...