1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Katero sliko oz. image naj naložim na DM500HD?

Discussion in 'Enigma 2 sprejemniki' started by Gorazd84, Jun 19, 2011.

1. Gorazd84

Gorazd84 Početnik

Danes sem kupil omenjeni sprejemnik, seveda originalnega, pa ne vem katero sliko naj naložim.(pa kako naložiti?)

Prosil bi za predloge.

2. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

odvisno od tvojih potreb

imaš na voljo newnigma2, openpli in še kaj...

3. Gorazd84

Gorazd84 Početnik

Sedaj pa imam sledeči problem:

preko web interface-ja grem v dm in softwere upgrade, nato izberem sliko in stisnem FLESH pa se nič ne zgodi.

Preko DreamUp-a pa pridem do :box is flashing from its memory in tu se ustavi nalaganje!

Kje grešim?

4. GaS

GaS Početnik

mam tudi jest enako vprasnje :) katero sliko nej dam na 500hd... sem pa cisto nezahteven uporabnik :) edini pogoj je da zunanji hdd dela :) da bodo otroc lahko risanke gledal, dokler ne kupim enga predvajalnika :)

5. Gorazd84

Gorazd84 Početnik

na omenjenem sprejemniku imam naloženo NewNigma2 že od samega začetka in do zdaj mi deluje super

ti jo kar priporočam

@GaS A bi mi lahko povedal kakšen zunanji disk imaš, ker razmišljam, da bi si kupil (sedaj uporabljam hdd od računalnika)??

6. GaS

GaS Početnik

sem kupil en normalen hdd in pa zunanje ohišje z usb in mini usb priključkom.--- pa dela fajn,... sicer ga uporabljam samo za predvajanje filmov/risank iz njega. Nekako se se nisem spravil snemat na njega :)

Share This Page