1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Nakup DM800 klona

Discussion in 'Enigma 2 sprejemniki' started by fatmir, Jan 29, 2011.

1. fatmir

fatmir Zlatna sredina

2. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

no, prek dreamextreme lahko dobiš sranje od sprejemnika.
    Od primusata je znano, da so dm800 kloni kvalitetni. Samo, da bi pa dal 220EUR za dm800 klona, to pa za noben denar.
    Dosti raje kupim vu+ solo za 240EUR, pa dobiš original sprejemnik, ki dela hitreje od DM800, da ne omenjam tega, da je kvaliteta izdelave na še enkrat višji ravni!

3. fatmir

fatmir Zlatna sredina

4. OldSkul

Predlagam da še mal šparaš. S temi kloni se lahko faj opečeš. Sem sam izkusil to :/

5. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Pozabi na klone......kupi raje Solo-ta.....z klonom boš razocaran, kolega ga je po samih problemih spakiral samo še za Saubermacher-a

6. maattthheew

maattthheew Početnik

Jaz imam klona 800HD in deluje brez problemov.

7. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Ti srečnež :D

8. Jalapeno

Jalapeno Početnik

Lp vsem

Moj klon 800HD je tud riknil po letu in pol.Začelo se je z neskončnim loadanjem zaklenjenih programov,FREE so delali brez problema seveda.Re-scan ni pomagal ker je iskalo v nedogled.Nato pa še zelo glasno ruženje v samem Boxu ki neha po cca 5.minutah.

Se pa še odločam kaj zdaj vzet.

lp

9. OldSkul

hvala za info. No, sej po enmu letu in pol lahko crkne tudi original :D

10. Jalapeno

Jalapeno Početnik

Hm ja,original 500 po 5 letih še zmer dela k urca,Humax VACI 5300 dela skor enih 8-9,da ne omenjam še analognih :D

ok dost offtopica

Share This Page