1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
  Dismiss Notice

Navodila za VU+Duo

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by mirko53, Mar 28, 2011.

 1. mirko53

  mirko53 Početnik

  Lahko kdo da link do izšrpnejših navodil za ta sprejemnik?
  Nisem npr. prišel tako daleč, da bi znal odpirat favorit liste, v priloženih navodilih pa o tem ni govora.
   
 2. mirko53

  mirko53 Početnik

  No, sem se včeraj malce bolj pozabaval s sprejemnikom in ugotovil, da če znaš z Dreamboxom, moraš znati tudi z VU+, le malce se je treba navaditi na drugačen GUI.
  Sem pa z aparatom res zadovoljen, saj med drugim dela 100% stabilno, kar za Linuxove sprejemnike ni ravno pravilo.Edino ventilator res nekoliko moti in ga bo treba v perspektivi zamenjati s kakim Papstom.
  Slika na HD kanalih je preko moje Samsungove 50" plazme tudi z bližnje razdalje izvrstna in česa boljšega še nisem videl.Plus tega:HD kanali so se že kar namnožili in kar nekaj jih je celo že s full HD resolucijo 1920x1080!
   
 3. Gogo

  Gogo Zlatna sredina

  Slin, slin......a ne mirko53......ta HD je kar nalezljiv :thumbsup:
   
 4. mirko53

  mirko53 Početnik

  Je pa za gledanje televizije satelit še vedno prva liga in bo na mojem balkonu verjetno še kar dolgo kraljeval krožnik.Kabelsko sem že zdavnaj odpovedal, znanci pa z odprtimi usti zijajo v ekran in se ne morejo načuditi od kod taka slika, "pa imajo tudi oni najnovejši televizor".
  Seveda pa pri kaki SLO TV tudi to nič ne pomaga, saj oddajajo v prenizki resoluciji ob prenizkem bitratu, da bi bila kakovost slike sprejemljiva.
   
 5. OldSkul

  OldSkul Administrator Staff Member

  Ja, satelitsk je zakon, ce hoces met ogromno dobrih hd kanalov. Nazalost na satelitu ni slo hd kanala
   
 6. Gogo

  Gogo Zlatna sredina

  Ja recimo kak POP TV, en SLO kanal in GolicaTV v HD pa smo na konju, no za moje otroke bi bilo najboljsa slednja izbira torej GolicaTV.....je pa zanimivo da na netu najdeš vse novejse spote v HD kvaliteti.....zanimivo......gremo GolicaTV na HD.....in to čimprej :thumbsup:
   
 7. ufm

  ufm Zlatna sredina

  Ali je sploh mogoče z daljincem ugasniti VU+ DUO tako, da se ne bi nič grel?
   
 8. OldSkul

  OldSkul Administrator Staff Member

  pri enigmi je samo standby in deep standby. Kaj se zgodi po pritisku na Tipko za vklop, se da nastelato v openpli nastavitvah.
   

Share This Page