1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Nova E2 mašina --> Clarke-Tech ET9000

Discussion in 'Clarke-Tech in Xtrend' started by OldSkul, Nov 30, 2010.

1. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

[video]http://www.youtube.com/watch?v=XcSoKr2RUlE&feature=player_embedded[/video]

2. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Ni slabo, ni slabo.....

3. goran0904

goran0904 Početnik

ima li gdje u sloveniji za kupiti ovaj receiver?

4. OldSkul

5. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Pri nas ga še nisem opazil v AT in DE pa ga pod 400EUR ne bos dobil potem pa še poštnina 20€ in ze dobiš duo-ta......drugace pa je po spec. enak VU+ Duo.

6. goran0904

goran0904 Početnik

hvala vam na odgovoru

7. sat

sat Početnik

8. OldSkul

To je verjetno kakšen vtičnik. V vsakem primeru to ne more delat dobro...

9. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Z mojega vidika se mi tudi zdi da je ta browser čist neuporaben, ziher je če že obstaja neuporaben in ni tako delujoč kot na PCjih(poln omejitev in drugih problemov)......sprejemnik je za gledanje programov in ne za surfanje......za to je PC

10. sat

sat Početnik

Po mojem mnenju pa ni napačno, če imaš možnost kdaj na hitro pogledati na splet. Če nimajo odprtega dostopa aktualni modeli, se bo to verjetno zgodilo v bližnji prihodnosti.
    Nekateri novi televizorji imajo brskalnik že vgrajen. Npr. Samsung UEXXD6530, Philips-i,...

Ob malce nižji ceni zna postati popularen tudi Xtreamer Ultra, sicer si kar veliko ljudi omisli HTPC.

11. mirko53

mirko53 Početnik

Menim, da so tile browserji na TV-jih ali receiverjih navadne igračkarije, na katere pa nekateri padajo, pa magari jih potem nikoli ne bodo uporabljali!Mrežna povezava pa je vsekakor koristna, a služi drugim zadevam!

12. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Novi ET9200 450€, me skoz bolj mika en ta sprejemnik.

13. OldSkul

A te mika aa?

Počakaj na ultimo, če imaš zadosti denarja, drugače pa tale clarketech tudi raztura!

Share This Page