1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Openbnbox S9 Hd

Discussion in 'Ostali linux sprejemniki' started by labello, Mar 13, 2011.

1. Zmaki

Zmaki Učenik

2. Zmaki

Zmaki Učenik

Pojavil se je AnonymouSX, Openbox Developer.

3. Zmaki

Zmaki Učenik

4. drejar

drejar Početnik

Zdravo! Jaz imam ta sprejemnik pa sem zadovoljen.(original) Je pa res precej dela z njemu. Tezko najdeš določene satelite. zamik frekvence za 151 na nekaterih satelitih :( Sama nastavitev vseh kanalov po vrsti .priljubljeni...meni ni najboljši. mogoče bi mogu zamenjat fw(samo kako vse skupaj spet nastavit nazaj:(... ikona za vrtenje antene ne ugasne takoj.moras dat exit. drugače slika pa super v HD-ju :) no bi mogu še kakšen drug sprejmnik sprobat.napišem še več jutr. lp

5. svarog

svarog Moderator Staff Member

mogoče bo tole zvenelo nesramno, ampak vseeno. zakaj hudiča kupujete te skrete? če je cena 50e razumem, kar koli več je ..........

6. Zmaki

Zmaki Učenik

Kot slave dreamboxu >>> je ta sprejemnik in vsi kompatibilni kloni idealna rešitev.
    V8, je najboljši izmed klonov, stane pa trenutno več, kot original zaradi povpraševanja.
    Openboxi so od 75-100€ s poštnino. V8 pa 140€ s poštnino.

7. drejar

drejar Početnik

Ja lej jz sem to kupu kšno leto nazaj.poznal sem dreambox-e. sam čist predragi. Prej nisem imel sat sprejemnika. samo Skystar2 .Ponujal je vse kar sem rabu .HD... tud še sedaj. Slika je odlična, hitro preklaplanje med programi ...se ne greje skor nič. ampak tist k sem zgoraj napisu. ima svoje pomanjklivosti. Bi pa menjal počas. Kaj mi predlagaš za zmerno ceno? Kaj je s temi VU+ so res tko dobri?

8. svarog

svarog Moderator Staff Member

ja ali pa xtrend.

9. Zmaki

Zmaki Učenik

Kanale, ccam, ca nastavitve.... vse shraniš na usb ključek ali preko mreže na PC. Reset na tovarniške nastavitve. Nato iz usb ključka ali iz PCa uploadaš nov firmware. Reštart.
    Uploadaš kanale in vse nastavitve. Reštart. Deluje. Skupno manj, kot 90 sekund časa.

Kanale in satelitske transponderje si lahko snameš iz spleta. Nato pa mu jih pošlješ po mreži ali preko usb...

PS: isto velja za softcam.key in cw.key

Kanale lahko urediš z njegovim editorjem na PCu ali univerzalnim-plačljivim. Po forumih ga lahko dl skupaj s ključem.

drejar likes this.
  10. Zmaki

Zmaki Učenik

drejar likes this.
  11. Zmaki

Zmaki Učenik

12. Zmaki

Zmaki Učenik

BKP kanalov je treba vgraditi v firmware, sicer ni mogoče skeniranje novih!

https://rapidshare.com/files/3451092192/OBoxFwToolv05.rar

Namesto bootloga se na ekranu pokaže zmazek - tudi če se bootlogo spremeni, na displeju pa piše beta.

>>>odklenitev mreže je 6666
    >>>pass za vse came je 0000

Menuji so (meni) lepši in boljši. CS deluje hitreje, pravtako menjava kanalov.

S firmwarejem sem na splošno precej zadovoljen!

13. Zmaki

Zmaki Učenik

>>>>firmware maldiva deluje z usb wifi donglom.
    Zaradi samo enega usbja pa se izgubi možnost snemanja.
    Rešitev je z usb hubom...
    Skratka toliko dodatkov in dodanih eurov, da se splača prej premisliti o utp kablu ali novem sprejemniku.

Share This Page