1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Oscam ymod na Vu+UNo OpenPLi 3.0

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by humaxboy, Mar 21, 2013.

1. humaxboy

humaxboy Učenik

Fantje, a se je kdo že poigral z zgonjim ? Meni nekako ne uspe to vse skupaj pognati, da bi delal emu.
    Kar sem naredil je naslednje :

a) iz feeda inštaliral 1.20 oscam experimental
    b) v /usr/bin/oscam-experimental zamenjal z e2-oscam-ymodv18-t37/oscam filom. Ime file seveda pustim oscam-experimental + pravice 755
    c) v etc/tuxbox/config/ dam oscam.keys + pravice 755

Tudi OScam YMod 18t34 za Openpli, ki kroži po netu, mi ne uspe inštalirati na OpenPli 3.0.

Kaj delam narobe ?

LP Humaxboy

2. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

Res ne vem zakaj ne bi delalo? A si probal ročno zagnat oscam-experimental preko telneta? Zaženeš ga pa tako:

najprej killall -9 oscam-experimental
    potem pa:

./oscam-experimental -c /var/etc/tuxbox/config/oscam-experimental

Če pride do kake napake, boš takoj videl v telnetu ... Možno, da se zaradi tega ne zažene samodejno.

3. humaxboy

humaxboy Učenik

Thanks oldskul...še vedno nekaj ne šljaka..zaustavi ga, potem pa ko ga hočeš štartati, zajamra tole na sliki..kakšna ideja ? Levo telnet na vu+, desno ftp preko total commanderja na vu+. In če tudi oscam.conf obstaja, mu nekaj ni všeč.

4. OldSkul

tvoj ukaz je napačen, poglej kakšna je pot do config datotek in to uporabi pri ./oscam -v /xxxx

5. humaxboy

humaxboy Učenik

Imaš prav, moja napaka...zdaj dobim nekaj drugega, tukaj sem kratek na znanju...

6. humaxboy

humaxboy Učenik

Ali kdo uspešno laufa oscam ymod na vu sprejemniku ? ubijam se da mi začel delati kod samostojni emulator z oscam_keys ampak brezuspešno. Mi lahko nekdo pove proceduro inštalacije le tega ?

Humaxboy

7. humaxboy

humaxboy Učenik

Kdor je vztrajen mu tudi uspe :)

8. OldSkul

Doscam tudi podpira emu, samo ne vem ce obstajajo ze kaksne novejse verzije. Oscam se je namrec v zadnjem casu precej spreminjal na bolje.

Share This Page