1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

P2p Cs

Discussion in 'Cccam' started by svarog, Apr 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. svarog

svarog Moderator Staff Member

kako pa to da si kupil in koliko je cena tega? :)

2. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

70eur za 5 mesecev. Ker pa si z enim uporabnikom te strani deliva stroske in kartico, je cena na koncu pol nizja :) Dober deal skratka.

3. siboy

siboy Početnik

kaj je to 70 eurov za 5 mesecev ? .... kartica za SKY ITALIA ?

4. OldSkul

Sem vse prov napisal :D Sky it, 5 mesecev, serije+filmi - oba paketa tudi HD, 70EUR

5. svarog

svarog Moderator Staff Member

to je brez sport,calcio.....

6. OldSkul

ja seveda je brez. Za ta denar ne mores met vsega.

Ubistvu je cena 50eur, 20eur je pa postnina iz italije, ker prodajalec uporablja dhl express :)
    Za sport bi sicer lahko narocu se eno kartico, isto 50eur, vendar z drugacnimi paketi. Recimo sport in dokumentarci. Ce koga zanima...

7. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Koliko pride pa sky sport sd in hd programi.

8. OldSkul

ja isto je 70 eur s poštnino. Ne moreš pa vzet calcio+sport skupaj! Al pa cinema+sport itd.!
    Tole je na voljo:

CINEMA + INTRATTENIMENTO
    CINEMA + DOCUMENTARI
    CINEMA + BAMBINI
    CINEMA + MUSICA

SPORT + INTRATTENIMENTO
    SPORT + DOCUMENTARI
    SPORT + BAMBINI
    SPORT + MUSICA

CALCIO + INTRATTENIMENTO
    CALCIO + BAMBINI

9. m76c

m76c Učenik

Pa pozabu si napisat da če se pojavi kak error zgodba s kartico končana :)

Sicer pa zaenkrat deluje brez problema, pa celo cel čas imam EMM vklopljene ... izzivam.

10. OldSkul

Zaenkrat na netu nič ne pišejo, da bi izvajali kakšne napade na 09CD kartice, pa itak traja samo 5 mesecev...

11. m76c

m76c Učenik

Poznam zadevo,se pa dobi tako nove kot stare 93b.Vsekakor odličen nakup za ta denar...Edino treba pazit da povlečeš updejt preden potečejo entitelmentsi :)

12. OldSkul

Kako je zdej z novo verzijo atomic programa? Se mi ne da testirat :D

13. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Sedaj men dela v nulo, tud ne zmrzne več.....

14. OldSkul

kul...

Nekaj je pa dejstvo. Na atomic-cs ni možen 60ms odzivni čas pri sky it kartici :D

15. nikonja

nikonja Početnik

INFO

od 01.06 donacija raste na 50eur !!!

lp

16. OldSkul

JAh, po moje to ni ravno kul, pričakoval bi kvečjemu manjši znesek in na koncu 0EUR. Sicer pa sem ravnokar probal zadeve in je takole:

Malo sem spet testiral različne kanale, tudi HD kanale od Viasata. Enkrat se mi je celo odprl en njihov HD kanal, vendar deluje nestabilno vse skupaj. Polaris še vedno ne dela...
    Ker uporabljam tole nastavitev request_mode = 0 (da se izognem črnemu zaslonu na vu+ duo), je posledica precej počasen zap pri kanali z več caidi (sky it recimo). Tlele bi rabil en *.prio fajl še, al pa atomic.dvbapi, tako kot pri oscamu, kjer si potem narihtaš vse te prioritete, itd.

Trenutno imam na sky it. Najprej je malo kockalo, nato je očitno preklopilo na drugo kartico? in ecm se je stabiliziral pri 2xx ms - brez kockanja. Še vedno mam raje 60ms pri lokalki :D

17. zmelkoow

zmelkoow Početnik

Če imaš dobro lokalko ni problem dobrega omrežja zgradit.
    Tukaj se v osnovi pogovarjamo ali payserver, ali neka poceni lokalka. Meni je sicer z jsc+ uspelo kar konkretno sestavit share in lahko gledam vse, kar je trenutno na voljo v atomicu. Je pa cenovno zadeva zelo ugodna, to je potrebno priznat. Bo pa zanimivo kako se bo nadalje razvijalo - glede na to da je stvar še zelo mlečna.

18. OldSkul

Kako lahko ljudje poročajo o tem, da atomic ne dela, če pa gre za P2P sistem?!?

19. ufm

ufm Zlatna sredina

Mogoče je pa delovanje odvisno od vremena? he he

20. hansmayer

hansmayer Učenik

Mene zanima nekaj? Kako lahko gleda 30ali pa 100 ljudi na eno karto sky it in ne šteka....Še posebno ,če je karta full open..???A ni na serverju vseno to boljše...Naprimer iz čitalca mam 80 ms in s cccama 120ms.....V začetku te sat ere smo meli radegast...Sam se je hitro zasičil...Da ne govorimo o nestabilnost interneta posameznika...menjavanja softwerjv,ugašanja sprejemnika,odhoida na dopust po 14 dni.....

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page