1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
  Dismiss Notice

Postopek back to Ofiicial FW

Discussion in 'Azbox sprejemniki' started by Odoaker, Jun 22, 2012.

 1. Odoaker

  Odoaker Početnik

  Napaka se mi pojavi pri nalaganju patch.bin preko usb ključa (baje je to edina opcija). Pokaže se sporočilo "there is no valid partition on usb storage"
  bral sem nekaj na raličnih forumih npr. tole http://www.satdudez.org/showthread.php?148330-Elite-can%B4t-read-the-USB. Ali je potrebno ustvariti neke particije na usb ker zgodi se da STB ne more drugače prebrati patcha.
  Vse skupaj pa se je zgodilo po neumnosti ko sem spremenil skin pri Openpli, Na AZboxu pa se je kar naprej pojavljal error green screen.
  Vse sem delal po teh navodilih
   
 2. skrivar1

  skrivar1 Početnik

  Ko ti izpiše to sporočilo vzemi USB ključ iz sprejemnika, ga daj v računalnik in ga formatiraj tako kot ti predlaga (mislim da na velikost tam nekje 55Mb, ker ostalo so linux particije). Ko ga sformatiraš pa zopet skopiraj path.bin na ključ in ponovi postopek nadgradnje
   
 3. Odoaker

  Odoaker Početnik

  Hvala za sporočilo ampak mi je uspelo da je STB prepoznal patch tako, da sem mu odvzel končnico bin ki sem jo prej dodal.
  Kdaj prav zavidam tistim ki se s temi stvarmi ne ukvarjajo in gredo raje nabirat gobe.
   

Share This Page