1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

RTi Core v1.1 Enigma 2

Discussion in 'Azbox sprejemniki' started by Bart, Jul 21, 2011.

1. Bart

Bart Početnik

RTi Core v1.1 Enigma 2

2. Bart

Bart Početnik

Dosti forumov govori o tej verziji, sam pa sem testiral in morem napisat da ta verzija ni za nikamor...
    Dualboot ne dela...katastrofa
    Cpu poraba je okoli 90%....počasi dela cela škatla
    Youtube še ne dela kot more...
    Še vedno ni striminga preko domače mreže...kar je na originalni verziji najboljše kar se ja lahko zgodilo temu AZbagu...
    Ker pač mam smolo imam glih ta tjuner sateliske, kateremu morem dodati neki update da mi sploh dela, pa še potem ko Nikola Tesla radio...
    V Azbox-u ima tudi dodatni DVB-T tjuner, kateri dela od RC11 vezije, ampak še vedno ne kot mora....problem se pojavi ko hočem gledati TV3 in PINK TV ta dva kanala delata v Kodiranje zvoka: MPEG-4 part 3 (AAC, ISO/IEC 14496-3) in imam sliko zvoka pa ne...

Moj nasvet:
    Meni do zdaj najbolje dela RTi 1.0 fix , vzporedno z originalno verzijo, ki jo uporabljam preko USB-ja...

LP

3. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

hvala za informacijo

4. Odoaker

Odoaker Početnik

Bi kdo od vas dal nasvet na kakšen način naj dodam emu na image RTi core 1.7.0
    Razmišljam da bi šel celo nazaj na original FW ampak obstaja možnost da AZboxu ne bo več pomoči če slučajno gre kaj narobe.
    Kakšne image uporabljate ostali uporabniki? Kaj svetujete?

5. svarog

svarog Moderator Staff Member

za azbox je bolj mala izbira. uporabljamo: open hole/pole,open pli,vix,vti,aaf,sif,power of dream........za azbox ne vem kdo od teh ima podporo. preveri.

6. svarog

svarog Moderator Staff Member

7. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

predlagam, da počakaš na izzid OpenAzbox slike, ki bo tudi imela 3.x kernel. Sej mogoče je že zunaj kaka beta verzija, ne vem.

8. skrivar1

skrivar1 Početnik

jaz dokler čakamo izid Openazbox slike uporabljam, OpenRSi: http://www.openrsi.org/ . Imaš emu na njihovem serverju

9. Odoaker

Odoaker Početnik

Hvala za vaše odgovore. Sem še kar začetnik glede tega področja, ampak s časom napredujem. Nič se ne zgodi samo od sebe. Škoda ker ni aktivnih več imetnikov AZ-ja.

10. Odoaker

Odoaker Početnik

@skrivar1
    Ali setup zahteva še kakšen poseben način ali gre nalaganje enostavno preko AZup-a in podobnih programov?

11. Odoaker

Odoaker Početnik

OpenRSi ima dober tutorial. če se ravnam po navodilih bi moralo iti vse OK.

12. skrivar1

skrivar1 Početnik

če imaš katerokoli E2 sliko potem samo naložiš z AZup -om , samo odčekiraj copy kernel

13. Odoaker

Odoaker Početnik

Image je naložen. Hvala ti, prej sploh nisem vedel za OpenPLI zdaj moram dowloadat samo še emulator.

Share This Page