1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

SKY uk bo sparila svoje HD resiverje

Discussion in 'Narocniski paketi' started by space, Dec 29, 2012.

1. space

space Zlatna sredina

se je že začelo...naša je obstala.
    Še pa dobivam od drugih ecm ki deluje.Zaenkrat :(

2. beli1910

beli1910 Učenik

Pri meni nobenih problemov

3. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

Pri meni tudi dela, samo Space ima originalko doma in nekatere se žal poslovijo, nekatere pa še delujejo.

4. space

space Zlatna sredina

zaenkrat velja pravilo da se ne sme updajtat v originalnem resiverju,ker če ne boste jo še samo gledali v originalnem resiverju....

5. space

space Zlatna sredina

Delajo še nekateri SD kanali vendar premium ne več.

6. space

space Zlatna sredina

za total tv nepreverjene čvekice...

7. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

Nekej se tudi o maxtv govori, samo to je itak vedno v tem poslu. Mogoče celo kaj obstaja, samo je težko preverit take govorice.

8. space

space Zlatna sredina

govori se marsikaj,ko se pa dokazuje pa rep med noge....

9. svarog

svarog Moderator Staff Member

Kot sem že 1x pisal je bilo meni obljubljeno, da bom še 1x lahko videl delovanje total tv-ja na lastne oči. Pa se to potem ni zgodilo, verjetno ravno zaradi govorjenja po forumih. Dokazov tako ali tako ne bi mogel dobiti. Sem skoraj sto posto, da sem videl prvič prav (ponesreči). Ne vem pa kaj bi znanec s tem pridobil,da bi mi lagal, oz kaj bi pridobil jaz, če bi lagal tukaj. Forum je namenjen deljenju znanja in izkušenj, imaš pa prav, da so to nepreverjene čvekice. Vendar jih je veliko in to na različnih koncih, in kjer je dim je ponavadi tudi ogenj.

Share This Page