1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Totaltv ze zacel s postopnim blokiranjem kartic!!!!

Discussion in 'Narocniski paketi' started by OldSkul, Feb 4, 2011.

1. sidney70

sidney70 Učenik

nimajo vsi isto ... vse pa kaze, da so ratali slabi casi za CS ...

no nekej bo ziher ostalo ... drugac pa cakam na optiko ... (upam, da jo docakam) ... pol narocim kabelsko ...

2. space

space Zlatna sredina

saj to je to ker ni dostopa do storitev, oziroma jih sploh ni pri nas kar se tiče HD storitev, že če gledaš total tv HD kdo bo pa naročil to!

3. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

ma dej TotalTV HD je joke. Dva Eurosporta, ki večino časa sploh nimata pravih HD vsebin, ampak samo "upscalane" ter NGC HD, ki pa se ga tudi hitro naveličaš, pa še podnapisov nima.

Ko bo vsaj 10 kanalov, pol pa bo vredno oglaševat in prodajat ta paket.

Sploh pa TotalTV Slovenija že en čas ni čist nič naredil za popestritev ponudbe (Cinestar, MGM, VH1 itd.) in izboljšanje slike na nekaterih kanalih. Denar znajo pobrat in to dost denarja (visoka aktivacija, veliki stroški pri montaži, naročnina je tud med višjimi.

4. sidney70

sidney70 Učenik

zlati casi so se koncali za totalovce ... vecina folka je narocalo ttv zaradi slovenskih kanalov ... zdej pa dobis na dvb-t prakticno vse ... ostalo bo se nekaj takih, ki nimajo dostopa do IPTV-ja in brez signala dvb-t ... samo takih bo vedno manj

5. OldSkul

Jst sm tudi že dodal DVB-T (dodal sem usb ključek na vu+). Imam vse SLO kanale v zelo dobi kvaliteti (na TTV so slo kanali slabe kvalitete, predvsem proplusovi) ter oba hrvaška muxa (A+B).

6. space

space Zlatna sredina

7. mica

mica Početnik

Sky UK, Sky ITA, Sky xx... so v sistemu Videoguard
    Boom, Dolce, D-Smart, totalTV imajo pa sistem Videoguard Express

Boom ne dela, Dolce ne dela, D-Smart ne dela in zdej TTV ne bo delal.

8. m76c

m76c Učenik

Najmanjši problem je če total ne bo laufal v CS.ju,večji problem je ta njihova smet od sprejemnika.Torej če bom hotel prek sat spremljat total tv pa recimo tivusat, bom mogu imet potem takem dva receiverja....totalna bedarija zaradi česar je bil sky že na sodiščih v Italiji.

Itak pa je vse skupaj začaran krog,kdo bo potem takem še kupoval sprejemnike ko omogočajo emulatorje.

9. OldSkul

mogoče bo v KPCS (od krazyivana) emulatorju delalo, je pa plačljiv...
    Če bo, bo to prodajna uspešnica na balkanu :D

10. space

space Zlatna sredina

torej total pri nas po zakonu lahko zahteva da se morajo uporabljati njihovi sprejemniki in da v drugih ne smeš imet
    a po zakonu ti lahko zablokirajo kartico ce se ti updajta v neslužbenem sprejemniku?

ma kdo njihove splošne pogoje v pdf jast jih ne najdem več? 8|

11. sidney70

sidney70 Učenik

tocno njihhov skret od sprejemnika je tezava ... prakticno si zaplankan samo na njihove programe, saj ne bere drugih kart ... meni se za osebno uporabo ne zdi nic napacnega, ce dajes karto v kak drug sprejemnik ... sej placujes ... ne govorim o CS ...

12. m76c

m76c Učenik

Ne me vzet za besedo,ampak mislim da že na splošnih pogojih piše da se lahko uporablja le v "smetnjaku",oziroma izgorelo kartico zaradi vstavljanja drugam kupec sam krije škodo.
    Naj dajo en "normalen" sprejemnik,kvaliteto(če temu lahko tako rečemo) slike naj uredijo,hkrati pa naj dodajo še sosede noter (kar ima bnet)...pa bi morda naredili večjo korist kot s tem antiCSukrepom.Sam imam total za seboj,ki bo pač delal kolikor je plačano,potem pa dvbt in adijooooo....

13. space

space Zlatna sredina

prvi ukrep je bil da se je kartica scvrla
    pa so pametne glave to zaubidile hehe zdaj pa kar bo bo ane
    sam nevem kdo jih bo še podpiral,jaz jih še samo zarad cs,če pa imamo drugih ponudnikov v sloveniji zadosti
    v bajti mamo 2 arija sam jaz še trajbam ta total

http://www.satelitv.net/jumpto.asp?ref=news&cat=52&id=2879 :thumbdown: REKLAMA ZA CS pametni Vito :rolleyes: še napiše kolk jih lahko gleda :huh:
    LOL

kaj je sky italija dosegla če se še vedno da videt?!

14. OldSkul

Mi bi rabili konkurenco v Sloveniji. Nažalost jo na sat području nimamo, pol se pa lahko TTV zajebava, kot se.

15. thor

thor Početnik

200eur
    a se splača ... :thumbdown:

16. OldSkul

sem prebral, da ni več 200EUR

17. m76c

m76c Učenik

DolceTV že dela v cs 8)

18. space

space Zlatna sredina