1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Totaltv ze zacel s postopnim blokiranjem kartic!!!!

Discussion in 'Narocniski paketi' started by OldSkul, Feb 4, 2011.

1. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

Zanimivo... iz novisf foruma.

2. space

space Zlatna sredina

zato pa pravim kar se skupaj postavi se tudi lepo raztavi.....

edino kar me moti je da vse gre preveč javno vse na tistem forumu :thumbdown:

pri nas v sloveniji ni tako to problem na exyu pa je kr problem ker je precej razširjeno..... :D

3. space

space Zlatna sredina

kaj novega men je updajtal v originalnem do 3.5?

4. OldSkul

Men je oscam isto updejtal do maja, vendar to ne pomeni dosti.

5. OldSkul

Evo: http://vladix.net/forum/index.php/topic,9511.0.html

Kartica po najnovejšem updejtu ne dela več v cccamu in oscamu. Pocasi bodo to spustili do vseh uporabnikov in zaenkrat se lahko poslovimo od totala na neoriginalnih sprejemnikih.

Isti info tudi na novisf forumu.

6. space

space Zlatna sredina

Zgleda da ne dela več tem ko so delali update zadnih par dni nam bo zgleda delalo do naslednega updajta... 8|

1 april:)

7. labello

labello Početnik

Kaj novosti že dela?

8. OldSkul

zaščita je po najnovejših podatkih precej kompleksna in bo verjetno trajalo dolgo časa da bodo kaj pogruntali. Če pa bodo bo pa itak non-public oz. plačljivo za velike pare.

9. space

space Zlatna sredina

sky je publik nek total pa ne bo 8|

10. OldSkul

A je komu od forumašev kartica že nehala delat?
    Men še dela...

11. space

space Zlatna sredina

meni še dela,in zgleda da bo do 3.5 delala kaj bo po update nevem....

12. m76c

m76c Učenik

Slej al prej pridemo vsi na vrsto.Upam pa,da se bo začelo masovno vračanje pogodb nazaj Totalu.Imet sprejemnike v rangu 500eurov in več ter uporabljat kanto za smeti oziroma zaradi njih imet doma kup daljincev, NE HVALA.

Pa upam da ne bere Vito tega 8o .

13. OldSkul

Jst bom počakal en čas, če kej zgruntajo, potem odjavim pogodbo.
    Verjetno bom prešaltal nazaj na kabelsko in sicer bom na VU+ duo naštimal še DVB-C :)

14. space

space Zlatna sredina

haha na novem forumu so napisali da so morali zapreti temo total tv kartice češ da NDS to zahteva :rolleyes: :evil:
    kakšne imajo,že tako se ve zakaj postopno dol zapirajo,da vidijo če bi se kje kakšna luknja našla........... 8o

15. space

space Zlatna sredina

Bere še kdo drug ne samo on :rolleyes:

16. OldSkul

Vito naj raje zrihta, da bo na TTV slo kanalih boljša slika in pa da se bo končno uvedel kakšen nov kanal s slo podnapisi. Zanje čase je res suša ratala na tem totalu.

17. kokodix

kokodix Početnik

Lepo vas prosim kaj pa on lahko zrihta? Razen, da teži vsem povprek sem slišal, ko kliče gor zanjega pravijo "opet onaj dosadan slovenac"

Lp

18. m76c

m76c Učenik

Pa to je blo iz heca rečeno.

DVB-T je že priključen za naše muxe, vse ostale programe pa bomo iz drugih provajderjev gledali. :thumbsup:

TOTAL TV nas v zadnjem času preseneča z novimi in novimi kvalitetnimi TV programi. Tudi spomladi ne bo nič drugače... :D :D :D

...to bo moglo pa res nekaj "novega" bit :p

19. OldSkul

Točno tak! Na DVB-T je pa itak boljša slika.

20. m76c

m76c Učenik

Sicer našega muxa nisem spremljal,ker nisem imel mpeg4 dekoderja in ni mi niti ni nucalo.Zdaj sem na hitro nabavil enega,
    da mi žena npa mulci ne skačejo po glavi,ko ne delajo petkova in nedeljska oddaja na popu.

Je pa ena stvar,ki me pošteno moti..ne vem če je kriv moj dekoder (xplore pr3112 sem vzel-ne zaradi cene ampak ker je miniaturen).
    Totalno nesinhrono je bila včeraj oddaja Slovenija ima talent....zdaj moram ugotovit al je bila samo ta oddaja,ali je kriv dekoder ali pa
    je kriv hdmi izhod.Moram en usb probat na dm800 pa da vidim razliko.

Glede kvalitete slike pa,pop pa kanalA mata na satelitu kar solidno sliko...medtem ko pa slo1,slo2 v totalu so negledljivi.Na satelitu je VHS varjanta izpred
    30 let,že navadna slika iz MUXA pa je na ravni HD (vsaj formule so bile).

Share This Page