1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Vu+ solo se, telemach problem

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by azraelthecat, May 31, 2015.

1. azraelthecat

azraelthecat New Member

Zdravo

Sem nov uporabnik tega foruma, pred kratkim sem kupil Solo Se v upanju da bom lahko gledal Telemach kabelsko.

Problem ,ki ga imam je da stvar ne najde programov. Probal sem z drugimi image-i (openPli, Black Hole) pa ni nič bolje. Avtoscan ne najde ničesar. Vnesel sem pod ročni scan neke nastavitve ,ki sem jih našel na tem forumu.

frequency = 434
    symbol rate = 6875
    QAM = 64

Te nastavitve mi najdejo 8 kanalov ,ampak so brez zvoka.Pri zvoku je namreč nek drug problem verjetno povezan z receiverjem.

Prosim za pomoč, pa čim bolj preprosto razlago bi prosil ,ker me ji to čisto tuje.

2. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

Živjo @azraelthecat , vse bi moralo delati, brez skrbi ;) Namesti nazaj OpenPLi in daj na ročno iskanje, vključi nastavitev "Preverjanje omrežja". Bo trajalo nekaj časa ...

Last edited: May 31, 2015
  3. OldSkul

Je pa res, da tudi meni ne dela to iskanje :D Probaj tole, ni pa to čist tanova lista.

Attached Files:

4. azraelthecat

azraelthecat New Member

Ok sem dal openPLI nazaj označil network scan pa ne najde ničesar. Ne vem a mora ta zadeva bit priključena na net? Zaenkrat mam notri nek wifi adapter , stvar dela vidi moj wifi ampak se ne znam povezat gor na nobenem koraku me ne vpraša po geslu.

Oprosti ampak ne vem kaj narediti s to playlisto.

5. OldSkul

Share This Page