1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Zaznamki na posnetkih

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by ufm, Dec 2, 2010.

1. ufm

ufm Zlatna sredina

Ali je mogoče na posnetkih dodati zaznamke, da potem lahko hitro skočiš na želeni del posnetka. Pri ClarkeTech sem to imel, pri VU+ pa ne najdem.

2. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

zamivo vprašanje. Ne vem. V originalu sigurno nima, mogoče obstaja kakšen vtičnik.

3. ufm

ufm Zlatna sredina

Meni je bila ta funkcija zelo uporabna. Zaznamke sem lahko dal v posnetek sproti (ob snemanju), ali pa naknadno. Lahko sem jih posamezno brisal in dajal nove. Omejitev je bila le to, da je šlo na en posnetek največ 16 zaznamkov, kar pa je običajno zadoščalo. Če kdo najde rešitev se priporočam :)

4. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Ce se ne motim sem na nemskem forumu pred casom opazil podobno vprasanje.......bom preskeniral forum ce mi bo uspelo kaj najti

5. OldSkul

Kopiram odgovor kolega iz novisf foruma:

neznam koji image imas ali bi moralo na svima ovako..

ja sam na BH

gledas film i kad si na djelu koji oces bookmarkirati stisnes gumb HELP i onda dole imas Toggle cut mark at current position

i to je to

ispocetka stavis film i ides opet na Help i Jump to next marked position

6. ufm

ufm Zlatna sredina

He he, ej, tole sem hotel že jaz kopirati semle, pa si me prehitel. :))

No, očitno to deluje v BlackHole.

7. OldSkul

Se da tudi v openpli, sem probal. Ko gledas posnetek pritisni help gumb in potem delas zaznamke tako da pritisnes tipko 0. Potem se med zaznamki premikas z tipkami levo desno, ki se nahajajo zraven tipke 0.

8. ufm

ufm Zlatna sredina

Odlično!! Deluje pa tudi brez pritiska tipke Help. Samo 0 pritisnem med gledanjem in že lahko dodam zaznamek. Premikanje med zaznamki je že opisano. Izbrišeš ga pa tako, da ko si na zaznamku ponovno pritisneš 0.

Share This Page