Separate names with a comma.
Hvala kolega.Ne iscem jaz tracnico oziroma sino. Kolega visje isce clan tomx. Jaz se osebno tud nebi odlocil na to varijanto.Imam rajsi...
Pri meni nobenih problemov
Ja sedajni cilj nas uporabnikov je da Vip Sat tv uvrsti v svojo ponudbo,vsaj module ;) Zato smo s par kolegih aktivirali ankete po nasih forumih...
Ja s tem se zelo strinjam okoli history hd kanala.Imate tudi na 4.8e 3-4 kanala z slovenskimi podnapisi. viasat history tv 1000 balkan itd...
Seveda.Caon hd in conax kodiranje. Sej lahko legalno.Upamda bodo do spomladi uvrstili v ponudbo modul. Sicer kolio jaz neuradno vem bo ze v startu...
No danes se je zacela pocasi indefikacija kanalov v tem paketu.Z 1 je fta na drugi frekvenci. Uradno migracija iz 0.8W na 16E starta 01.10.2013 in...
Zakaci sem 1 listo,da vidim kako je pakirana in v katerem formatu. Drugac nimam tega reca,lahk pa poskusam naredit cisti scan,za tvoj...
Vip Sat TV na 16 - frekvencije No na 16E je startala Hrvaska platforma vip sat tv. 11.554 MHz V, SR 30000, FEC 5/6 DVB-S2 / 8PSK 11.637 MHz H,...
Kartice delajo brez problemov. Ampak mora biti vsaka za svoj model.Jaz sem sicer osebno probla zamenjavo,ker sem imel eno viska iz dm 500hd...
Se ti zahvaljujem za komentar in tvoje mnenje okoli nove skatle. Kaj se tice tistega z podnapisi,to je odvisno od imagea. Lep primer je na nemesis...
Ja ti imas sd verzijo. Tale hd verzija je povlecena iz 9E satelita,kar je dobro. Se ne bomo nic branili kanalov z nasimi prevodi. Jih je mometalno...
No ce sem pa prav razumel kolega Old Skul si nabavil vu+duo 2. No ce ga ze imas bi te prosil,da mal napises svojo mnenje o tej novi kantici....
Kaj se tice quada za njega nebo nobenih problemov. Red team dela z polno paro,in imajo dobre projekte.Kakor tudi drugi team-i. No so zdaj en dan...