Separate names with a comma.
Hi Jhon, I am using VLC for ios, it's free and works great.
@trekstore, you're mixing pears and apples... you've asked; "how many programs are available with dvb s". Dvb s just stays for a digital video...
With DVB-S none, you'll need DVB-C to receive catv channels.
Have you tried to manually run udpxy? For instance with a command: /usr/bin/udpxy -p 8088 -a eth0.x -m eth0.y -v -T ...where eth0.x is your eth...
For the m3u8 type of streams you'll have to use following example: #SERVICE...
se par linkov: Slovenia 1 rtsp://94.103.65.137:1935/live/slo1 Slovenia 2 rtsp://94.103.65.137:1935/live/slo2 Slovenia 3...
Planet tv dela tudi v tujini, za razliko od streama na njihovi internetni strani.
@OldSkul a tebi dela Planet tv EPG v EJV? Jaz imam za source se vedno tisto tvojo listo...
poskusi to: ne vem pa koliko se dela....
Uporabljam open pli in crossepg (xepgdb slovenia za iptv). Pred dnevi sem na novo nalozil image in delalo dva dni, zdaj pa spet tema...
Aha, potem nisem osamljen primer... No upam, da se zrihta :)
Nebi vedel, uporabljam crossepg in rytec, Nasi ne delajo medtem, ko ostali Ex-Yu delajo... Spreminjal nisem nic, tako da ne vem v cem je stos?!?
Zanima me ali vam dela EPG, pri meni je tema ze par dni.
Hvala Oldskul, je pomagalo. Spet se namrec igram z EPG na iptv, le da tokrat v openpli.
A je morda kaj novega na tem podrocju? Tudi sam bi se priporocal za cables.xml po moznosti od EVJ Elektroprom?