Separate names with a comma.
Nanjlepša ti hvala za tvoj trud , sej se mim je zdelo da obstaja en pluging . Bom probov ker v bodočnosti nameravam kupiti še en xtrend ,6500 ali...
ali se da gledati z eno anteno na obeh linux sprejemnikih oziroma če obstoja kak pluging za tako povezavo v mreži
Kupi Xtrend 6500 z dvbc tunerjem cca 285 eu z poštnino
Pardon mislil sem ravno obrattno in to Kako povezati" CCcam" ki je na PC v SS2 kartici z" oscam-ymod-pli_18.33" se upravičujem
Kako povezati oscam-ymod-pli_18.33 s CCcamom ki je na PC v SS2 kartici
Netgear 3500L kaj pa ta ruter a je dober za hd wlan , HD video potrebuje (TCP paketi â IPTV je pa UDP!).nanj se da naložit tomato
Kakšen ruter priporočate za HD iptv oziroma wlan HD iptv da bo deloval brez težav imam T2 optiko
Tudi openpli 2.1 ne dela nekje sem prebral tole za tokove. ts 1:0:0:0:0:0:0:0:0:0 # SERVIS: # OPIS link_to_your_stream any_stream_name_you_want...
Sem probal potem pa ne dela.Izgleda da je številka 4097 za ta slučaj potrebna.Bom še kaj probov za poti snemanja lep pozdrav
Verzija je zadja od Xtrenda za jedro 3.3.0 Napiše mi pri vklopu snemanja tole Snemanje ni možno zaradi napake...
Danes sem uspel spravit ip kanale v favorino listo, edini problem je snemanje ni mogoče, kanali pa delajo z zap številkami direkt.
Nisem uspel ,verjetno je to kar praviš tudi ti, datoteka udpxy ki jo bi moral instalirat na sprejemnik ker jemlem direkt ip od T2 ,imam sicer tudi...
Mi lahko kdo pomaga istalirati udpxy datoteko na xtrend sprejemnik zaradi postavitve iptv kanalov v userbouquet.mein_tv.rabim pa tudi info za...