Separate names with a comma.
Nice setup beli1910. Ne pozabi nam javit nivoje signalov.
Glede na podatke iz lyngsat tale bolgarski package sedaj uporablja bulcrypt sistem. http://www.lyngsat.com/packages/bulsatcom.html
Resiver je azbox elite hd. Uporabljam image openrsi 2.1. Včeraj sem se nekaj ukvarjal s temi zadevami pa mi je uspelo zalaufat določene kanale ki...
potrebujem nekaj pomoči pri odpiranju paketa bu*sat. kateri emu se uporablja. Če se ne motim, je to še en zadnjih paketov ki delajo na ključe....
No kakorkoli že, stroj sedaj deluje. Router je nekaj zatajil. Imam samo občutek da pišem sam sebi? lepo se mejte
Vidim da sta že 2 meseca kar sem zadnjič pisal o az-težavah. Torj stvar je taka. Ethernet chip na vezju je bil skurjen, torej sem ga moral z ebay...
Torej lahko pričakujemo padec cen za obstoječe modele na tržišču. Hurray če je tako.
Si mogoče imel v mislih tale bridge. Kaj pa tale varjanta link? Kot jaz vem Elite ne omogoča Wi-Fi. Je potrebno nameščati tudi gonilnike v teh...
Imam zelo slab očutek glede ethernet-a na AZbox Elite. Povezava z routerjem ni več mogoča. Preizkusil sem factory reset, vendar brez uspeha....
Povejte tukaj prisotni, če se vam zdi normalno da FlashWizard že več kot 1 uro nalaga OpenPLi-beta-dm500-20120822-272.zip Sicer daje znake...
Hvala za sporočilo ampak mi je uspelo da je STB prepoznal patch tako, da sem mu odvzel končnico bin ki sem jo prej dodal. Kdaj prav zavidam...
Napaka se mi pojavi pri nalaganju patch.bin preko usb ključa (baje je to edina opcija). Pokaže se sporočilo "there is no valid partition on usb...
Image je naložen. Hvala ti, prej sploh nisem vedel za OpenPLI zdaj moram dowloadat samo še emulator.
OpenRSi ima dober tutorial. če se ravnam po navodilih bi moralo iti vse OK.
@skrivar1 Ali setup zahteva še kakšen poseben način ali gre nalaganje enostavno preko AZup-a in podobnih programov?
Hvala za vaše odgovore. Sem še kar začetnik glede tega področja, ampak s časom napredujem. Nič se ne zgodi samo od sebe. Škoda ker ni aktivnih več...
Bi kdo od vas dal nasvet na kakšen način naj dodam emu na image RTi core 1.7.0 Razmišljam da bi šel celo nazaj na original FW ampak obstaja...
Moja oprema je sledeča: AZbox Elite HD (razlog za mojo prijavo) Dreambox 500 Fracarro Penta 85 (19.2°, 16°, 13°) Dodatni 60cm dish Astro 28.2°...