Separate names with a comma.
V Nemčiji kupljeni ti Tunerji v SLO ne delujejo (samo MPEG2). Estoci prodajajo prave C/T Tunerje in jih uspešno prodajajo tudi na Irskem. Danes...
Halo kolegi, ali bi bil kdo pripravljen preikusiti tak Tuner na svojem VU+ UNO? Zelo bi bil hvaležen, Tuner bi mu dostavil sam, v kolikor ga sam...
Na žalost imajo tako slabo urejen forum, da niti noter ne pridem. Pa vseenoše to: danes sem na nekem De Forumu prebral, da bodo morali imeti vsi...
Oni gledajo HD kanale na Kablu in SAT-tu in zato je res tako , kot praviš. V D šele v 2012 ugasnejo vse analogne TV oddajnike. Odgovoril mi je...
Pozdravljen, če bom kaj kupil, potem bo to VU+ Ultimo s 2xS in1xT/C tunerjem; po mojem vedenju ima VU* za Uno in Ultimo isti Hybrid -...
Pozdravljeni, ali ta tuner deluje v MPEG4 okolju, kot ga imamo v Sloveniji. Ali ima kdo Hybrid - DVB-C/T-Tuner montiranega v UNO-tu in mu deluje?...
Ceno znižujem na 120 EUR
CTech HD 5100 Combo v HD kvaliteti, v brezhibnem stanju; možno snemanje(PVR) na obeh omrežjih (S in T) z zunanjim trdim diskom; več podatkov...