Separate names with a comma.
:)
vse dela normalno 8)
ne ne,dela k šus :D sam po napovedih ne bo več dolgo :S
HD is no more? ;( Sky Sports F1 HD ;( ;( ;( ;(
Meni je po hohoho letih crknil Stab.Sem najprej misli da mi je spet veter premaknil anteno,a po več preverjanjih na receiverjih kaže da je crknil...
evo crknil še motor X(
Jaz bi ti raje predlagal da namesto 3 LNBjev nabaviš motor ;) če te seveda ne ovira kakšna stavba ali hrib za zahodne satelite
Men ne najde nič ?(
Po nekaj dneh uporabe lahko rečem da je tole odličen receiver. Več možnosti za nastavitve,vse mogoči plugini,....Signal na HD kanalih je močnejši...
@sat Hvala,poznam to,samo raje si sam poskeniram satelite,pač tko sem se navadil :) @oldskul tud men ni jasno zdej pa samo še Unota povezat z...
Skeniralo mi je več kot 1 uro,našlo 0 ?( sem probal upgrejdat FPGA,na 99/100 je stalo 20 minut sem dal gor BlackHole image,v 20 minutah...
Na imagu piše to,vse dela pa brez problemov
Dobil Unota,dal gor tale Vix image A je to uredu k skos piše loading na prvi strani imaga? ?( Ko grem pogledat v sistem mi piše da je softwarska...
Včasih še prehitro :pinch: samo upam da tole ne spada v tisto kategorijo hvala za image
Kot dolgoletni uporabnik Dreamboxov,sem se odločil da preizkusim še kaj novega,upam da je tole dober buy. :) Z vprašanji za pomoč bom pa še...
No name antena 95 motor Stab HH 100 (šel rakom žvižgat) klon Dreambox 800 HD (šel rakom žvižgat) orig.Dreambox 500 S Humax VACI 5300 Pace Sky...
Hm ja,original 500 po 5 letih še zmer dela k urca,Humax VACI 5300 dela skor enih 8-9,da ne omenjam še analognih :D ok dost offtopica
Lp vsem Moj klon 800HD je tud riknil po letu in pol.Začelo se je z neskončnim loadanjem zaklenjenih programov,FREE so delali brez problema...