Separate names with a comma.
U super, hvala. Zdaj pa dela tako kot je treba. Sem preizkusil in čitalci so zgleda po pameti organizirani, zgornji je 0, spodnji je 1. Si pa res...
Zaenkrat ne dela, sem ziher kaj zašuštral. Moram se še malo poglobit, ampak zdaj mi je že prepozno za jasno razmišljanje.Bom jutri ponovno...
O, hvala lepa za super hiter odgovor. Grem testirat. Glede dvbapi si bom pomagal še s temi navodili:...
Sem končno nabavil (po enem letu od registracije na tem forumu) satelitsko in sprejemnik, zdaj pa se začenjam učit nastavljanja in the...
Super, najlepša hvala za odgovore. Grem vso predlagano opremo natančno pregledat, pol pa kupit in v projekt!
Še nekaj sem se spomnil. Za kaj pametnega gledat bo moral bit sprejemnik očitno stalno na LAN priključen, trenutno pa tam ni ethernet kabla. A je...
Hvala za hitre in obsežne odgovore! Glede nastavitve antene in LNB-jev bom naredil tako, kot oba svetujeta, zraven še 28.2E. Saj to je mogoče...
Pozdravljeni vsi na forumu! Sem popoln novinec pri sat tv, od vedno sem imel samo kabelsko, zdaj pa resno razmisljam o investiciji v satelitsko...