Separate names with a comma.
Ali ITV1 ali BBC1 ujameta?
Vsa čast! Kaj boš pa pri toliko izbire gledal? Naredi kot zanimivost še kakšen izbor kanalov, ki se ti zdijo OK - z bolj obrobnih satelitov. No,...
Kam je že potrebno skopirati ipk datoteko?
Tudi meni HD šteka - na Samsung Galaxy S3
Jaz pa ostajam zadovoljen uporabnik Vu+ DUO, OpenPli 2.1 Naj mi nekdo poda nekaj razlogov, zakaj bi sploh menjal na OpenPli 3.0.
Sem danes sprobal namestitev. Je šlo brez težav in CELO DELUJE (ne vse, pa vendar).
Ali lahko kdo napiše vodič za "telebane", kako atomica namestiti? Sam se z njim nisem ukvarjal že mesece.
Oldskul, jaz sem po tvojem priporočilu tudi nabavil takšnega in DELUJE! Malo je bilo težav z namestitvijo, ampak vse se je porihtalo.
Men se sploh ne da ukvarjat z njim. Cela znanost pri nekih skriptah. Želijo, da se C linijo nekam vpiše. Hmmm
Ni ga več na zalogi - in ko sem klical so povedali, da ga niti več ne bo. Ne vem zakaj ga potem še imajo na spletni strani.
Hvala. Kje ga naročim oz. oznaka modela?
Kje bi nabavil nekaj za male pare? Za teto...
Ta prevod je zelo v redu! Hitro me zmotijo čudni prevodi... Tule pa lahko res čestitam - če si to ti OldSkul, čestitam TEBI!
Sem naložil in ponovno zagnal. Ko dvakrat stisnem OK dobim podrobnejši prikaz določenih podatkov. Na primer kaj se predvaja sedaj in kaj bo...
Aha, saj to je tako, kot je napisal Humaxboy. In ta trenutek vam deluje?
Sem v osrednji SLO. Ampak saj sem napisal - imam tudi motorizirano anteno 100 cm. Katera frekvenca za ITV1?
Jaz 28,2 lovim preko Penta 85G antene in z LNBjem na robu. Imam pa na drugem tunerju tudi Gibertini anteno 100cm na motorju, torej ni problem...
Ali je za ITV1 mišljena frekvenca: V 11973?
Svarog, daj bodi konkreten. Navedi frekvenco za na primer: BBC1, ITV1 in opiši točneje, ali dela brez problema ali ne, pa kakšno anteno imaš...
Prosim povej še, na kateri frekvenci, s kolikšno anteno,...?