1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Army SmokePro skin za VIX,OpenAAF in OpenPLi

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by OldSkul, Jan 11, 2012.

1. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

Men je to najboljši skin za Enigma2 softwer. Sam sem ga tudi malo dodatno popravljal itd. Ne nameščajte tega na kakšen drug image! Samo na PLi, OpenAAF in VIX.

Attached Files:

2. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Kako nastaviš da imaš vse informacije kot pri defaultu ViX skina.

3. OldSkul

V nastavitvah (System) moraš nastavit, da ob drugem pritisku na tipko OK, dobiš 2nd infobar in ne kaj drugega. Šele takrat vidiš vse te dodatne podatke, ki si jih želiš.

4. ufm

ufm Zlatna sredina

Super skin. Hvala OldSkul, ker poveš za take reči.

5. OldSkul

Sej ta skin je na PLi serverju btw ;) - moja verzija

6. ufm

ufm Zlatna sredina

Ja, jaz sem ga namestil od tam, ker nisem vedel, kam bi dal datoteko s foruma :)

Vpršanje: Ko sem na "Channel Selection TV" (listi programov), mi poreže levo stran, tako da pri imenih TV postaj manjka črka. Se da to kje nastaviti?

7. OldSkul

Overscan moraš izklopit na TVju, to je men pomagalo...

8. ufm

ufm Zlatna sredina

Sem gledal na moji VIERA. Ne najdem. Kaj bi to bilo po slovensko?

9. ufm

ufm Zlatna sredina

OldSkul, kaj pa če bi bil narejen popravek, da bi lepo prikazovalo? A to lahko ti narediš? A drugi pa vidite na levi strani neporezano listo progamov?

10. OldSkul

Mam jst iso Panasonica, vendar starejšo X10 verzijo, tako da je mogoče v novejših položaj te nastavitve drugačen. Jst jo imam tle:
    MENU/SETUP/OTHER SETTINGS/PICTURE OVERSCAN

11. ufm

ufm Zlatna sredina

Hvala. Pri sebi to najdem v: Meni/Nastavitev/Pregled slike in nato lahko izberem VKLOP ali IZKLOP. Če izberem Izklop, se celotna slika malo pomanjša in v tem primeru na listi TV programov ni porezano nič, VENDAR, ko grem na T-2 na primer imam pri večini programov na levi in desni strani po 1 cm črnega robu - kar mi je moteče.

... pa le 1 cm na levi strani je problem ;-)

12. OldSkul

Lahko narediš screenshot? Ker jaz nimam problemov. Na televiziji imam nastavljeno na Auto, na sprejemniku pa na 1080i ter vse na "Samodejno".

13. ufm

ufm Zlatna sredina

Prilagam sliko.

Attached Files:

14. OldSkul

ful je zamaknjeno, čudno. Probaj kakšno drugo nastavitev na TVju probat, ker tole je pa mal preveč zamaknjeno. Jst mam dva TVja, Panasonica in Samsunga, pa je na obeh OK. Sicer tudi obstaja nek vtičnik OSDPosition Setup, probaj še to. Najdeš ga pod systemplugins

15. ufm

ufm Zlatna sredina

OldSkul, saj ne morem verjet!!! Tvoj nasvet mi je SPET pomagal. Vtičnik OSDPosition Setup mi je rešil težavo. HVALA

16. OldSkul

Nova verzija:

Razlika je v tem, da sem prečistil kodo in povečal velikost pisave (upam, da ni prevelika) v informacijski vrstici. Bo sledilo še nekaj malenkostnih popravkov.

Attached Files:

17. ufm

ufm Zlatna sredina

Ko sem prebral tole, sem šel na POSODOBITEV OPEN PLI slike, preko sprejemnika. Napisalo je "Unattempt ugrade in process. This my take a few minutes."

Po cca. 10 minutah se je sprejemnik resetiral in sedaj ob vklopu na displeju sprejemnika piše samo: Starting...
    Sveti tudi rdeča lučka in HDD slišim, da se zažene.

EDIT:
    Reševanje: Z OpenPli sem potegnil svež image. Sperjemnik je nato deloval, a ni bilo nobenih mojih vtičnikov.... Ampak sedaj sem lahko spet dostopal do vgrajenega diska, kjer sem imel NA SREČO full backup. Potem sem updejtal še s tem in mi deluje vse, kot prej.

18. OldSkul

ja, včasih updejt tud ne rata :S

Drugače pa 0.6e skin je že na pli serverju, tako da ga lahko vsak uporablja.

Share This Page