1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
  Dismiss Notice

fpga openpli

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by svarog, Mar 20, 2012.

 1. svarog

  svarog Moderator Staff Member

  http://openpli.org/forums/topic/20433-new-fpga-update-vu-uno-fpga-44/

  tule imate info, če bo imel kdo težave z transporderji in pozicijami satelitov.........................obvezno je potrebno narediti update. najlažje je, da si dol potegnete plugin-z pli serverja in nato inštalirate. varjanta je tudi, da naložite zadnjo orginal sliko, nato update in nazaj na openpli.
   
 2. svarog

  svarog Moderator Staff Member

  še v pojasnilo. napaka na tunerju je bila pri vseh modelih unota in prodajalci bi morali sami nadgraditi stvar. v mojem primeru jo pač niso :( in je šlo 2 uri :) napaka je bila odkrita kmalu po lansiranju.
   
 3. svarog

  svarog Moderator Staff Member

  no ko je 1x inštaliran popravek 4.4 ga drugič, ko menjaš sliko ni potrebno še 1x nalagati. velja za katero koli sliko. ima pa še vedno problem z nekaterimi transporderji ,ki imajo nizko frekvenco. npr 19.2 vh classic kanal. enostavno ni signala. rešitev je : inversion mora biti na on (ne off ali auto)
   
 4. OldSkul

  OldSkul Administrator Staff Member

  hvala za vse informacije. Če bo še kdo kupil UNO, mu bo prav prišlo.

  Opažam pa, da nažalost VU ne posveča toliko pozornosti gonilnikom, žal. Se mi zdi, da so kar malo zaspali. Težave zadnje čase zelo počasi odpravljajo. Xtrend/CT recimo gonilnike objavlja bolj pogosto, pa tudi novosti so pri njih večje... Škoda samo, da njihovi sprejemniki po kvaliteti niso na ravni VU.
   

Share This Page