1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

Nova VTI 2.2 slika za VU+ SOLO in DUO

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by Gogo, Nov 18, 2010.

1. space

space Zlatna sredina

No danes pa lahko povem, da mi je uspelo zalaufat najnovejši image saj sem ga še enkrat povozil.
    Zdaj je pa ok . 8o

2. Gogo

Gogo Zlatna sredina

No ja mogoce pa bom tudi sam naredil upgrade....... :thumbsup: ........če bo čas :thumbup: ......ekrat drugo leto :D

3. space

space Zlatna sredina

vredu je ja do zdaj se mi še ni sesu 8o

4. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Tudi sam sem nasel casa pol ure da sem zadevo namestil in se dodatne pol ure za poliranje......in......glej ga zlomka zadeva deluje brez sesutja :thumbsup:

OK.....zadeva je videti stabilna.....tako le gor z to verzijo kdor je se nima.....

P.S. Bom pa se jo danes malo prematral vso zadevo, par stvari se gre gor, amapak mislim da ne bo problemov, edino kar sem se matral da sem ugotovil kako se zazenejo piconsi z USB kljucka (treba mount-at kljucek)

5. space

space Zlatna sredina

kaj so to piconsi? :huh:

6. Gogo

Gogo Zlatna sredina

To je ikona programa oz. logotip ki se namesti tam kjer ti sedaj kaze staticno slikico ENIGMA II
    Imas jih v vseh izvedbah, transprentne za temna in svetla ozadja, netransparentna(v vseh barvah) in tudi 3D sem ze opazil
    Netransparentna po najbolj popularna Licher's picons kjer jih najdes vsepovsod

Pač za vsak okus :thumbsup:

Malo pogooglaj da bom imel predstavo kako izgledajo

7. matej1111

matej1111 Početnik

Alo! Ker sem popolni začetnik glede satelitske TV imam par vprašanj! Če kupim VU+ Solo je možno z njim gledat 3D programe? ​

8. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

je ja, samo rabiš ustrezen TV, kar itak veš :)

9. matej1111

matej1111 Početnik

Mam ja! Hvala ti! Bi mi kdo zaupal msn naslov, ki se bolj spozna na te zadeve glede nastavitve VU-ja pa ostalih pizdarij?

10. space

space Zlatna sredina

pazi na besede to ni forum kletvic! 8|

11. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Uh, mislim da je to prva "kletvica" na forumu......no ja enkrat je vse prvic, tudi ta majčken opomin ;)

Share This Page