1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
  Dismiss Notice

Podnapisi Ddamir subtitle player na posnetih filmih

Discussion in 'Enigma 2 sprejemniki' started by siboy, Nov 8, 2012.

 1. siboy

  siboy Početnik

  Ve kdo kaj narediti, da bi lahko dal podnapise z ddamir subtitle player-jem na posnete filme. Ta predvajalnik posnetkov na Nemesis enigma 2 mi ne omogoča ali pa ne znam nastaviti. Se mi zdi, da sem nekoč že gledal posnete filme z ddamir podnaslavljanjem.
   
 2. OldSkul

  OldSkul Administrator Staff Member

  Ne gre, ker ta vticnik deluje samo v TV nacinu!
   
 3. siboy

  siboy Početnik

  Kateri predvajalnik za dreambox svetuješ, da se predvaja na dreamu in podpira podnapise
   
 4. OldSkul

  OldSkul Administrator Staff Member

  Sej podnapise mora podpirat image že po defaultu. Predlagam da predvajaš datoteke preko seznama, preko katerega dostopaš do svojih posnetkov. No, tam lahko poganjaš tudi .avi, .mkv in ostale podprte datoteke. Če pa imaš DM800, potem bo pa bolj kriza, ker gre za zastarel CPU, ki ne podpira vseh "kodekov". Pa še nekaj. Podnapis mora biti v UTP-8, če želiš gledati tudi šumnike.

  Sicer pa OpenPLi ima po mojem mnenju najboljši default predvajalnik (ne, to ni tisti Media Player, ki se nahaja v glavnem meniju - to je treba izbrisati po hitrem postopku, ker je zanič!).
   
 5. siboy

  siboy Početnik

  Gre z Ddamir subtitle player, ker sem pred časom že to uporabljal pa se nisem mogel takoj spomnit. Še kako vklopit EPG na posnetku moram pogruntat pa bo 100. (zdaj ročno vpišem ime filma) 3D film je treba posneti ponoči in je manj prometa ;) tako ne pride do moten v sliki.
   
 6. OldSkul

  OldSkul Administrator Staff Member

  Res je, sem se zmotil.
   

Share This Page