1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

test nov image

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by fatmir, Apr 7, 2012.

1. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Kako testirat nov image (Black Pole Vu+ Solo 0.1.2), ne da bi starega povozil preku usb-ja!

2. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

A nimaš možnosti, da narediš backup tvojega trenutnega imagea? Kaj pa imaš zdele gor?

3. fatmir

fatmir Zlatna sredina

ViX 2.3

4. OldSkul

Ja no, sej maš v njihovih menijih možnost, da na HDD narediš backup slike, ki jo potem lahko spet nazaj preko USBja inštaliraš.

5. fatmir

fatmir Zlatna sredina

A je možno naterat IPTV natem image ViX2.3

Nekaj mi ne dela. A je treba kakšen plugin predhodno instalirat za iptv. T-2 listo z programi za enigmo2 sem preko ftp-ja naložil v var/etc/enigma2 nato reboot, ampak iptv liste ne vidim.

6. OldSkul

IPTV dela na vix brez problema

Ni treba novenga plugina, dela preko liste kanalov. Moraš pa naredit tole.
    Prijavi se na sprejemnik preko telneta in vtipkaj init3
    Potem preko FTPja naloži iptv listo in v telnet natipkaj init 4
    To je to. Če ti še vedno ne dela, imaš pa narobno listo kanalov...

7. fatmir

fatmir Zlatna sredina

init3 skupaj in enter, listo, nato init4 enter. A je pravilno?

BlackPole 0.1.2 vusolo

vusolo login: root
    Password:
    root@vusolo:~# init3
    -sh: init3: not found
    root@vusolo:~#

8. OldSkul

init 3 in init 4 je prav

9. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Ja, tako je prav.

Sam mi pa pri init 4 zmrzne sprejemnik, nič se ne dogaja, slika zmrzne. A rabi mal več časa da se pobere kot ponavadi (telnet se zmeraj dela). Ima kdo kompletno listo z t-2 iptv programi, da probam.

10. OldSkul

sory, najprej je init 4 nato šele init 3 :D

11. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Sedaj normalno resetira. Liste ne najdem. Kot da je ni! Seznam kanalov je od Sharkec!
    var/etc/enigma2
    Pogljejte priponko če je pravilno naloženo!

Attached Files:

12. tnamen

tnamen Početnik

pri men se isto dogaja a kdo ve kje naj pogledam port sedaj je 1234 ,ker sumim da je to problem

13. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Zakaj porti, programe bi moral imeti v listi?

14. tnamen

tnamen Početnik

Ja enkrat ko sem imel instaliran image ViX2.3 sem dobil nekaj testnih linij v favorit listi sam ko sem jih hptel aktivirat se program ni zagnal iščem vzrok Fatmir al imaš ti kakšno idejo al bom res moral naložit OpenPLi-2,1

15. tnamen

tnamen Početnik

Ja enkrat ko sem imel instaliran image ViX2.3 sem dobil nekaj testnih linij v favorit listi sam ko sem jih hotel aktivirat se program ni zagnal. Iščem vzrok .Fatmir al imaš ti kakšno idejo al bom res moral naložit OpenPLi-2,1

16. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Men tud ne uspe zalaufat zadeve. Čeprav imam od soseda (sosed ima tudi iptv) net t-2 20/4 Mbps na VDSL. Sedaj sem brezžično z dd-wrt povezan, Sosed dd-wrt AP jaz pa klient. Vu+ solo pa reko wi-fi sticka.

17. fatmir

fatmir Zlatna sredina

Probaj takole. Pojdi v seting listo in poišči userbouquet.favourites.tv (total commander) pritisni F4 in nato pojdi tudi v seznam kanalov je od Sharkec pritisni F4 kopiraj komplet kar je noter in naloži v userbouquet.favourites.tv in shrani, tako imaš iPTV programe samo razmetane in poglej če dobiš sliko. Na koncu priljubljenih imaš T-2, nekaj takega.

lp

18. OldSkul

Enako priporočam jaz. Vsebino iptv datoteke od sharkeca kopiraj v favorites datoteko oz. listo in mislim, da bi zdaj moralo delati!

19. tnamen

tnamen Početnik

Vsebino iptv datoteke od sharkeca mislim da je ta

#NAME T2-TV
    #SERVICE 1:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a1234/udp/239.1.1.115%3a5000
    #DESCRIPTION SLO 1
    #SERVICE 1:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a1234/udp/239.1.1.116%3a5000
    #DESCRIPTION SLO 2
    #SERVICE 1:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a1234/udp/239.1.1.11%3a5000
    #DESCRIPTION SLO 3
    #SERVICE 1:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a1234/udp/239.1.1.9%3a5000

in tako dalje spremenil sem samo 127.0.0.1 z mojim ,listo dobim v favoritih toda ne dela ne vem kaj naj še nastavim. mogoče udpxy ne omogoča.
    Če pa dam listo Mediaplayer in istaliram Mediaplayer pa iptv kanali delujejo v playerju

20. OldSkul

kater image imas

Share This Page