1. Welcome to brand new satellite community! Join now if you want to enjoy in discussions and participate in contests where you can earn awards.
    Dismiss Notice

VU+ in podpora za USB tuner DVB-S/S2

Discussion in 'VU+ sprejemniki' started by Gogo, Jan 16, 2011.

1. Gogo

Gogo Zlatna sredina

to je: Sundtek SkyTV Ultimate (DVB-S/S2)

Načeloma podprti sistemi:

* Western Digital WDTV Live (Media PC, lediglich Streaming) (MIPSEL)
    * Western Digital My Book (NAS) (ARM)
    * Sheevaplug (ARM)
    * Guruplug (ARM)
    * Dreambox 800 (MIPSEL)
    * Acer Aspire One Netbook (Intel 32bit)
    * Netgear WNDR3700 Router (MIPS)
    * Seagate Dockstar

http://sundtek.com/shop/Digital-TV-Sticks/Sundtek-SkyTV-Ultimate-DVB-S/S2.html

......torej naj bi naceloma podipral tudi VU+ če ima podporo za DM.......edino drag pa je 8|

2. ufm

ufm Zlatna sredina

Tega pa ne razumem. Ali nimajo VU+ ali Dremboxi že itak vgrajen takšen tuner za DVB-S/S2? Čemu še preko USB?

3. OldSkul

OldSkul Administrator Staff Member

ja, to je samo za kakšne res uber navdušence, ki celo mogoče rabijo tri sat tunerje. Za nas, normalne uporabnike, je to bv.

4. Gogo

Gogo Zlatna sredina

Točno tak OldSkul..... :D

......meni neuporabna.....ampak zadeva obstaja........

5. ufm

ufm Zlatna sredina

OldSkul, ali ti uporabljaš tudi drugi sprejemnik v VU+ DUO? Vprašam tule, ko je že govora o dodatnem sprejemniku, ki bi lahko bil preko USB.

6. OldSkul

Oba uporabljam ja.

7. ufm

ufm Zlatna sredina

Pa je možno preko enega kabla imeti anteno na motor, poleg tega pa še eno, ki bi bila stalno obrnjena nekam?

8. OldSkul

JE možno

9. ufm

ufm Zlatna sredina

WAW, tako bi si pa zrihtal jaz. Sedaj imam motor (ki ga bom spomladi menjal), saj mi trenutni trokira. Sem ga že nabavil. Kaj pa še potrebujem, da bom uspel združiti obe anteni v en kabel? Ali pa svetujte, kam naj se obrnem za pomoč pri nabavi potrebnega materiala (še en LNB in parabole).

10. OldSkul

aja ti bi rad vse preko enega kabla. To pa ne gre. Ker v VU+ DUO ima vsak tuner svoj priklop za kabel. Skratka, oba tunerja rabta svoj kabel. En kabel gre do motorja, drugi kabel pa do navadne antene oz. do diseqc preklopnika.

11. ufm

ufm Zlatna sredina

OK, hvala, bom razmišljal v smeri še enega kabla, kar sicer ne bi bil problem - če ne bi imel že tako zasedenih cevi do podstrešja.

12. OldSkul

Če koga zanima. VU+ je šele z zadnjimi gonilniki dodal podporo za USB DVB-S2 usb ključke.

Share This Page